Dit zijn wij.

Het leven van patiënten verbeteren. Dat is waar de ruim dertig medewerkers van Mundipharma zich iedere dag voor inzetten. Onder andere door geneesmiddelen op de markt te brengen die van toegevoegde waarde kunnen zijn bij diverse ziektes en aandoeningen. Alles wat wij doen, doen we met onze partners in de zorg. We zijn er namelijk van overtuigd dat we samen meer kunnen bereiken, dit doen wij aan de hand van onze drie pijlers:

Partnerschap

Persoonlijk

Pro-actief

Het leven van patiënten verbeteren door geneesmiddelen met toegevoegde waarde op de markt te brengen. Daarvoor zetten de medewerkers van Mundipharma zich in.

Over Mundipharma.

Mundipharma is een wereldwijd (ex-VS) netwerk van onafhankelijk geassocieerde bedrijven dat innovatieve geneesmiddelen en zelfzorgproducten / geneesmiddelen onderzoekt, ontwikkelt en produceert. We zijn een wendbare organisatie die door middel van programma’s en effectieve partnerschappen de toegang tot de gezondheidszorg wil verbeteren.

We zijn toekomst gericht en toegewijd om innovatieve behandelingen aan te bieden voor werelds meest uitdagende ziektes en aandoeningen, zoals: pijn en ondersteunde zorg, zelfzorg, anti-infectie, biosimilars, zenuwziekten, diabetes, oncologie, oogheelkunde, luchtwegen en transplantatie immuniteit.

We maken een verschil door toegevoegde waarde te bieden aan zorgprofessionals in meer dan 120 landen in Afrika, Azië & Oceanië, Canada, Europa, Latijns Amerika en het Midden Oosten.

Onze kernwaarden, gericht op integriteit en patiënt focus, vormen de kern in alles wat we doen. We moedigen onze medewerkers aan om anders te denken en onze cultuur waarin leren en samenwerken centraal staat, maakt Mundipharma een geweldige plek om te werken.

Ga voor meer informatie naar: www.mundipharma.com

Voor verdere informatie kunt u contact opnemen via:
[email protected]

Maatschappelijke waarde

In de zorg verandert de laatste jaren veel. De kosten stijgen, het maatschappelijk debat over de gezondheidszorg neemt toe en ook medicatie staat vaker ter discussie. Als farmaceutisch bedrijf willen wij een rol spelen in het ‘gezond’ houden van de gezondheidszorg.

Door ervoor te zorgen dat onze geneesmiddelen waarde toevoegen.
Uiteraard is ook ethisch ondernemen voor ons belangrijk.

Meer over
Ethisch verantwoord ondernemen

Werken bij
Mundipharma

Mundipharma is een mensgerichte organisatie waar we gebruikmaken van ieders unieke talent. Waar we blijvend leren door onszelf en elkaar uit te dagen, zodat we allemaal een belangrijke bijdrage leveren aan ons succes. Wij staan altijd open voor nieuw talent. Lees meer over een carrière bij Mundipharma.

Meer over
carrière