Over Mundipharma.

Dit zijn wij.

Het leven van patiënten verbeteren. Dat is waar de ruim dertig medewerkers van Mundipharma zich iedere dag voor inzetten. Onder andere door geneesmiddelen op de markt te brengen die van toegevoegde waarde kunnen zijn bij diverse ziektes en aandoeningen. Alles wat wij doen, doen we met onze partners in de zorg. We zijn er namelijk van overtuigd dat we samen meer kunnen bereiken, dit doen wij aan de hand van onze drie pijlers:

Partnerschap

Persoonlijk

Pro-actief

Het leven van patiënten verbeteren door geneesmiddelen met toegevoegde waarde op de markt te brengen. Daarvoor zetten de medewerkers van Mundipharma zich in.

Hoe het
allemaal
begon.

Mundipharma Pharmaceuticals B.V. is sinds 2000 in Nederland gevestigd en is van oorsprong een familiebedrijf, opgericht door twee broers die beide arts waren. Hun gezamenlijke ondernemersdrang leidde sinds de jaren ‘60 tot de wereldwijde groep van onafhankelijk geassocieerde bedrijven waarvan Mundipharma in Nederland deel uitmaakt. Inmiddels is Mundipharma in Nederland uitgegroeid tot een succesvolle sales-organisatie die zich dagelijks inzet voor patiënten. En waar nog steeds de cultuur van een familiebedrijf is terug te vinden.

Indien u meer wilt weten over het wereldwijde netwerk van Mundipharma, klik dan hier.

Maatschappelijke waarde

In de zorg verandert de laatste jaren veel. De kosten stijgen, het maatschappelijk debat over de gezondheidszorg neemt toe en ook medicatie staat vaker ter discussie. Als farmaceutisch bedrijf willen wij een rol spelen in het ‘gezond’ houden van de gezondheidszorg.

Door ervoor te zorgen dat onze geneesmiddelen waarde toevoegen.
Uiteraard is ook ethisch ondernemen voor ons belangrijk.

Meer over
Ethisch verantwoord ondernemen

Werken bij
Mundipharma

Mundipharma is een mensgerichte organisatie waar we gebruikmaken van ieders unieke talent. Waar we blijvend leren door onszelf en elkaar uit te dagen, zodat we allemaal een belangrijke bijdrage leveren aan ons succes. Wij staan altijd open voor nieuw talent. Lees meer over een carrière bij Mundipharma.

Meer over
carrière