Mundipharma is een mensgerichte organisatie waar we gebruikmaken van ieders unieke talent.

Met een baan bij Mundipharma maak je onderdeel uit van een succesvolle sales organisatie. Iedereen draagt op zijn eigen manier bij aan onze doelstelling om het leven van patiënten te verbeteren. We zijn een mensgerichte organisatie waar talent wordt ondersteund en we elkaar blijven uitdagen vanuit de overtuiging dat we samen meer bereiken.

Over Mundipharma

Het leven van patiënten verbeteren. Dat is waar de ruim dertig medewerkers van Mundipharma zich iedere dag voor inzetten. Onder andere door geneesmiddelen op de markt te brengen die van toegevoegde waarde kunnen zijn bij diverse ziektes en aandoeningen.

Ervaringen van onze mensen.

Werken bij
Mundipharma

Mundipharma biedt mij de kans en ruimte om mezelf te ontwikkelen en te onderzoeken waar mijn ambities liggen. We zijn echt een team, werken samen hard om naast de bedrijfsdoelstellingen ook onze persoonlijke doelstellingen te behalen. Durven elkaar uit te dagen en staan open voor feedback. Voor mij absoluut een Great Place to Work!

Great Place to Work
Over Mundipharma

Caroline de Roij

Sales Manager

Als Sales Manager vind ik het belangrijk om een werkomgeving te creëren waarin ieder individueel teamlid zijn unieke bijdrage kan leveren. Op deze manier kunnen we er als team voor zorgen dat we het maximale uit onszelf halen en we een zo groot mogelijke bijdrage kunnen leveren aan het verbeteren van de kwaliteit van het leven van patiënten. Om dit te kunnen realiseren is er ruimte voor persoonlijke ontwikkeling waarbij iedereen op zijn eigen manier en tempo zijn groei mag doormaken.

Nathalie van Mourik - Davelaar

Account Manager

Het zorglandschap in Nederland is complex en zeer dynamisch. Om als Account Manager succesvol te kunnen zijn is het belangrijk om jezelf continu te ontwikkelen. Gelukkig geeft Mundipharma mij de tijd en de ruimte, zodat ik mijzelf kan ontwikkelen in mijn leerpunten én mag blijven doorgroeien in mijn kwaliteiten. Dit zorgt er voor dat ik iedere dag weer met veel plezier mijn werk doe.

Werken bij Mundipharma?

Bekijk hieronder onze openstaande vacatures.

Open sollicitatie

We staan altijd open voor nieuwe talenten in onze organisatie. Wil jij graag werken bij Mundipharma, stuur dan een open sollicitatie.

Heb je een vraag?

Voor meer informatie of het maken van een afspraak, kun je ons mailen of bellen.

Wij zijn te bereiken via info at mundipharma dot nl
of op 033 – 450 82 70