Mundipharma is een mensgerichte organisatie waar we gebruikmaken van ieders unieke talent.

Met een baan bij Mundipharma maak je onderdeel uit van een succesvolle sales organisatie. Iedereen draagt op zijn eigen manier bij aan onze doelstelling om het leven van patiënten te verbeteren. We zijn een mensgerichte organisatie waar talent wordt ondersteund en we elkaar blijven uitdagen vanuit de overtuiging dat we samen meer bereiken.

Over Mundipharma

Het leven van patiënten verbeteren. Dat is waar de ruim dertig medewerkers van Mundipharma zich iedere dag voor inzetten. Onder andere door geneesmiddelen op de markt te brengen die van toegevoegde waarde kunnen zijn bij diverse ziektes en aandoeningen.

Ervaringen van onze mensen.

Floris Bongenaar

Head of the Netherlands

Bij Mundipharma beseffen we dat medewerkers één van onze meest waardevolle “assets” zijn. We stimuleren een werkomgeving waar individuen de mogelijkheid krijgen om een verschil te maken en samen een toekomstgerichte en inspirerende werkplek te creëren. Dit door succesvolle samenwerkingsverbanden aan te gaan, zowel intern als extern, aangezien we de opvatting hebben dat we samen het verschil kunnen maken.

Margreet Heerspink

Personal Assistant

Als assistent van het managementteam zie ik elke dag de duidelijke richting die het management op wil en haar enorme focus. En ik ervaar het vertrouwen van de medewerkers in het management dat hiermee gecreëerd wordt. Dit zorgt ervoor dat iedereen hier met een aanstekelijke passie en plezier werkt. En dat is belangrijk. Niet alleen voor alle medewerkers die echt het beste uit zichzelf kunnen halen door zich elke dag verder te ontwikkelen, maar ook voor Mundipharma, omdat medewerkers de belangrijkste factor voor succes zijn.

Werken bij Mundipharma?

Bekijk hieronder onze openstaande vacatures.

Open sollicitatie

We staan altijd open voor nieuwe talenten in onze organisatie. Wil jij graag werken bij Mundipharma, stuur dan een open sollicitatie.

Heb je een vraag?

Voor meer informatie of het maken van een afspraak, kun je ons mailen of bellen.

Wij zijn te bereiken via info at mundipharma dot nl
of op 033 – 450 82 70