Mundipharma is een mensgerichte organisatie waar we gebruikmaken van ieders unieke talent.

Met een baan bij Mundipharma maak je onderdeel uit van een succesvolle sales organisatie. Iedereen draagt op zijn eigen manier bij aan onze doelstelling om het leven van patiënten te verbeteren. We zijn een mensgerichte organisatie waar talent wordt ondersteund en we elkaar blijven uitdagen vanuit de overtuiging dat we samen meer bereiken.

Over Mundipharma

Het leven van patiënten verbeteren. Dat is waar de ruim dertig medewerkers van Mundipharma zich iedere dag voor inzetten. Onder andere door geneesmiddelen op de markt te brengen die van toegevoegde waarde kunnen zijn bij diverse ziektes en aandoeningen.

Ervaringen van onze mensen.

Robin Marcus

Head of Commercial Operations

Bij Mundipharma werken wij cross functioneel samen. Hierdoor werk je met verschillende mensen in verschillende teams. Door als leidinggevende de focus te leggen op ieders talenten, expertise en kennis ontstaat een veilige en constructieve werksfeer waarin er ruimte voor nieuwe ideeën is en fouten mogen worden gemaakt. Ik merk dat er door deze manier van samenwerken veel waardering voor elkaar is en er tegelijkertijd maximale resultaten worden geboekt.

Thijs Bolder

Business Analyst

Sinds 2016 ben ik werkzaam bij Mundipharma als Business Analyst. In deze functie ben ik verantwoordelijk voor het maken van sales rapportages en marktanalyses voor onze verschillende producten. Het cross functionele werken zorgt hierbij voor voldoende afwisseling en daarnaast is er een positieve werksfeer binnen de verschillende teams.
Mundipharma is een relatief kleine organisatie, waardoor iedereen elkaar goed kent en je met bijna iedereen samenwerkt. Dit zorgt ervoor dat er veel waardering is voor ieders inbreng. In de korte tijd dat ik hier nu werk hebben we meerdere nieuwe producten gelanceerd. Elke keer zijn er weer nieuwe omstandigheden en doelstellingen én is het weer een uitdaging om er een succes van te maken. Hierdoor blijven we als bedrijf, maar ook op persoonlijk vlak groeien!

Werken bij Mundipharma?

Wij hebben momenteel 3 openstaande vacatures.

Account Manager – regio Limburg

Over Mundipharma Het leven van patiënten verbeteren. Dat is waar de ruim dertig medewerkers van Mundipharma zich iedere dag voor inzetten. Onder andere door geneesmiddelen op de markt te brengen die van…

Account Manager – regio Randstad

Als Account Manager (FT) ben je verantwoordelijk voor het realiseren van omzet en groei van onze producten in de regio Randstad. Met jouw kennis en ervaring over de lokale gezondheidszorg, marktontwikkelingen en onze producten lever je bovendien belangrijke input voor de productstrategie.

Account Manager – regio Brabant

Als Account Manager (FT) ben je verantwoordelijk voor het realiseren van omzet en groei van onze producten in de regio Brabant. Met jouw kennis en ervaring over de lokale gezondheidszorg, marktontwikkelingen en onze producten lever je bovendien belangrijke input voor de productstrategie

Open sollicitatie

We staan altijd open voor nieuwe talenten in onze organisatie. Wil jij graag werken bij Mundipharma, stuur dan een open sollicitatie.

Heb je een vraag?

Voor meer informatie of het maken van een afspraak, kun je ons mailen of bellen.

Wij zijn te bereiken via info at mundipharma dot nl
of op 033 – 450 82 70