Mundipharma is een mensgerichte organisatie waar we gebruikmaken van ieders unieke talent.

Met een baan bij Mundipharma maak je onderdeel uit van een succesvolle sales organisatie. Iedereen draagt op zijn eigen manier bij aan onze doelstelling om het leven van patiënten te verbeteren. We zijn een mensgerichte organisatie waar talent wordt ondersteund en we elkaar blijven uitdagen vanuit de overtuiging dat we samen meer bereiken.

Over Mundipharma

Het leven van patiënten verbeteren. Dat is waar de ruim dertig medewerkers van Mundipharma zich iedere dag voor inzetten. Onder andere door geneesmiddelen op de markt te brengen die van toegevoegde waarde kunnen zijn bij diverse ziektes en aandoeningen.

Ervaringen van onze mensen.

Werken bij
Mundipharma

Mundipharma biedt mij de kans en ruimte om mezelf te ontwikkelen en te onderzoeken waar mijn ambities liggen. We zijn echt een team, werken samen hard om naast de bedrijfsdoelstellingen ook onze persoonlijke doelstellingen te behalen. Durven elkaar uit te dagen en staan open voor feedback. Voor mij absoluut een Great Place to Work!

Great Place to Work
Over Mundipharma

Yvonne van Megen

Medical Director & Market Access

Als lid van het Leadership Team werk ik samen met mijn collega’s aan een inspirerende cultuur, zodat alle medewerkers zich optimaal kunnen inzetten om resultaat te leveren. Voor mij persoonlijk is het verbeteren van de kwaliteit van leven van de patiënt heel belangrijk en de reden waarom ik me iedere dag volledig inzet om dit met bestaande en nieuwe geneesmiddelen te ondersteunen. Samen met de andere medische collega’s heb ik een belangrijke rol in de medische professionaliteit van onze organisatie.

Binnen Mundipharma kennen we een unieke cultuur die zich kenmerkt door lokaal ondernemerschap. Hierdoor zijn wij in staat om snel beslissingen te nemen. Op deze wijze kunnen wij snel ingaan op de wensen van onze stakeholders. Daar dragen wij graag aan bij.

Corinne Stoop

Medical, Compliance & Pharmaceutical Affairs Assistant

Ik werk al meer dan 15 jaar bij Mundipharma. Gedurende de jaren heb ik altijd de mogelijkheid gekregen mijzelf te ontwikkelen. De laatste jaren vooral op het gebied van Project Management en het coördineren en uitvoeren van klinische studies. Het contact met zorgprofessionals in de ziekenhuizen en het volgen van de behandeling van patiënten in een studie vind ik motiverend en belangrijk. Ik ben blij dat ik bijdraag aan het verbeteren van het leven van patiënten.

Vanuit Mundipharma word ik gestimuleerd het beste uit mijzelf te halen. Het samenwerken met collega’s in verschillende teams zorgt ervoor dat er goed gebruik kan worden gemaakt van elkaars kennis en expertise. We zijn heel betrokken bij de organisatie, er heerst een goede werksfeer; er wordt hard gewerkt en met veel plezier!

Werken bij Mundipharma?

Bekijk hieronder onze openstaande vacatures.

Open sollicitatie

We staan altijd open voor nieuwe talenten in onze organisatie. Wil jij graag werken bij Mundipharma, stuur dan een open sollicitatie.

Heb je een vraag?

Voor meer informatie of het maken van een afspraak, kun je ons mailen of bellen.

Wij zijn te bereiken via info at mundipharma dot nl
of op 033 – 450 82 70