Mundipharma is een mensgerichte organisatie waar we gebruikmaken van ieders unieke talent.

Met een baan bij Mundipharma maak je onderdeel uit van een succesvolle sales organisatie. Iedereen draagt op zijn eigen manier bij aan onze doelstelling om het leven van patiënten te verbeteren. We zijn een mensgerichte organisatie waar talent wordt ondersteund en we elkaar blijven uitdagen vanuit de overtuiging dat we samen meer bereiken.

Over Mundipharma

Het leven van patiënten verbeteren. Dat is waar de ruim dertig medewerkers van Mundipharma zich iedere dag voor inzetten. Onder andere door geneesmiddelen op de markt te brengen die van toegevoegde waarde kunnen zijn bij diverse ziektes en aandoeningen.

Ervaringen van onze mensen.

Merel Ekelschot

Communications Officer

Mundipharma biedt mij de kans en ruimte om mezelf te ontwikkelen en te onderzoeken waar mijn ambities liggen; zo ben ik in de 3 jaar die ik nu bij Mundipharma werk begonnen als Medical Assistant, vervolgens overgestapt naar de functie van Facility Medewerker en op dit moment houd ik mij naast de facilitaire zaken ook bezig met de corporate communicatie.

We zijn echt een team, werken samen hard om naast de bedrijfsdoelstellingen ook onze persoonlijke doelstellingen te behalen. Durven elkaar uit te dagen en staan open voor feedback. Absoluut een cultuur waar ik mij thuis voel!

Sandra Wijngaarden

HRD Advisor

Werken voor Mundipharma betekent de verantwoordelijkheid dragen om vanuit jouw rol een bijdrage te leveren aan het behalen van de bedrijfsdoelstellingen. Voor de wendbaarheid van de organisatie is het bovendien belangrijk dat je flexibel bent en slim mee denkt met de organisatie.

Wat we van je vragen, geven we je ook terug: werken in een inspirerende omgeving waar veel aandacht is voor persoonlijke groei, gezondheid en vitaliteit. Met een flexibel beloningsbeleid kun jij de keuzes maken die passen bij jouw persoonlijke situatie.

Werken bij Mundipharma?

Bekijk hieronder onze openstaande vacatures.

Product Manager

Wij zijn op zoek naar een nieuwe Product Manager. Nieuwsgierig naar deze vacature? Open de PDF voor een volledige omschrijving van de functie.

Sales Manager

Wij zijn op zoek naar een nieuwe Sales Manager. Nieuwsgierig naar deze vacature? Open de PDF voor een volledige omschrijving van de functie.

Open sollicitatie

We staan altijd open voor nieuwe talenten in onze organisatie. Wil jij graag werken bij Mundipharma, stuur dan een open sollicitatie.

Heb je een vraag?

Voor meer informatie of het maken van een afspraak, kun je ons mailen of bellen.

Wij zijn te bereiken via info at mundipharma dot nl
of op 033 – 450 82 70