Mundipharma is een mensgerichte organisatie waar we gebruikmaken van ieders unieke talent.

Met een baan bij Mundipharma maak je onderdeel uit van een succesvolle sales organisatie. Iedereen draagt op zijn eigen manier bij aan onze doelstelling om het leven van patiënten te verbeteren. We zijn een mensgerichte organisatie waar talent wordt ondersteund en we elkaar blijven uitdagen vanuit de overtuiging dat we samen meer bereiken.

Over Mundipharma

Het leven van patiënten verbeteren. Dat is waar de ruim dertig medewerkers van Mundipharma zich iedere dag voor inzetten. Onder andere door geneesmiddelen op de markt te brengen die van toegevoegde waarde kunnen zijn bij diverse ziektes en aandoeningen.

Ervaringen van onze mensen.

Annelies Roelofs

Assistant Controller

Sinds 2013 werk ik bij Mundipharma als Assistant Controller. In 2013 ben ik direct aan een HBO studie begonnen die Mundipharma mij heeft aangeboden zodat ik mezelf kan ontwikkelen en kan groeien in mijn functie. Een van de sterke punten van Mundipharma is de samenwerking. We werken cross functioneel, waardoor ik mijn kennis niet alleen met mijn eigen afdeling deel, maar in de gehele organisatie. Samenwerken beschrijft de cultuur van Mundipharma. Daarnaast zijn ook flexibiliteit en collegialiteit die Mundipharma voor mij een prettige werkgever maken.

Stijn Meijling

Finance Manager

Mundipharma moet een plek zijn waar iedereen zich op zijn plaats voelt en zich niet alleen geroepen voelt om het beste te geven, maar daar ook de ruimte voor krijgt. We werken er hard voor om deze omgeving te creëren en in stand te houden. Dit doen we door niet alleen voor onze eigen individuele doelen te strijden, maar er juist ook voor te gaan om elkaar beter te maken. Juist dit laatste geeft ons de ruimte om continu groei door te maken en deze mentaliteit is iets om heel trots op zijn.

Werken bij Mundipharma?

Bekijk hieronder onze openstaande vacatures.

Open sollicitatie

We staan altijd open voor nieuwe talenten in onze organisatie. Wil jij graag werken bij Mundipharma, stuur dan een open sollicitatie.

Heb je een vraag?

Voor meer informatie of het maken van een afspraak, kun je ons mailen of bellen.

Wij zijn te bereiken via info at mundipharma dot nl
of op 033 – 450 82 70